Tri najveća problema Lecha pred dvomeč sa Sarajevom

Situacija nije baš bajna

Tri najveća problema Lecha pred dvomeč sa Sarajevom

Ostale su još dvije sedmice do prve utakmice 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka u kojim će se naš šampion FK Sarajevo sastati sa Lechom iz Poznana.

Za razliku od Sarajeva, koje je zadržalo okosnicu tima i gotovo sve važne igrače iz prošle sezone, Lech je mnogo više mijenjao. Kvalitet poljskog prvaka ne treba osporavati, ali i sam trener Maciej Skorza je vrlo oprezan sa najavama uoči utakmice koja se igra 14. jula na Koševu.

Lech ima nekoliko problema. Poljski prvak priprema se za dvomeč sa Sarajevom, a kako javljaju tamošnji mediji, u odnosu na prošlu sezonu trebalo bi biti dosta izmjena u početnom sastavu. U nastavku pogledajte tri najveća problema s kojim bi se mogao suočiti poljski šampion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.