Tribine su prazne, ali Tuzlaci su našli način da daju podršku FK Sloboda

Gleda se meč na Tušnju

Tribine su prazne, ali Tuzlaci su našli način da daju podršku FK Sloboda

M. Šljivak

FK Sloboda i FK Radnik otvaraju novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Kao što je to poznato, utakmice se igraju bez prisustva navijača zbog pandemije koronavirusa, ali tuzlanski tim neće ostati bez podrške danas.

Iznad tribina stadiona Tušanj okupila se nekolicina navijača Slobode i na ovaj način su odlučili da daju podršku svom timu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
ako ce se okupljat raja oko stadiona vala mogu onda i pustit publiku makar neki broj, isti k
4 0
Bohemia
Bas bih volio da mi neko objasni kako prijsteljska moze sa publikom a ligaska ne, iako se igraju u istom trenutku, istom gradu, kantonu itd...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi