Trifković napustio Zrinjski, igrači do subote u Međugorju

Novosti iz mostarskog kluba

Trifković napustio Zrinjski, igrači do subote u Međugorju

Golman Ivan Trifković u narednoj sezoni neće biti član HŠK Zrinjski.

Dvadesetogodišnji čuvar mreže je u Zrinjski stigao u ljeto 2017. godine, a kako se nije uspio izboriti za minutažu, napustio je klub po isteku ugovora.

Putem zvanične stranice Zrinjski se mladom Trifkoviću zahvalio na profesionalnom odnosu prema radu, te mu poželio puno sreće u nastavku profesionalne karijere.

Iz Zrinjskog su također saopštili da će momčad nakon četiri uvodna treninga u Mostaru danas s radom nastaviti u Međugorju. Ante Miše i igrači u tamošnjem Sport Centru će se zadržati do subote.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi