Trifunović dobio otkaz

Trifunović dobio otkaz

Bh. reprezentativac Kenan Bajramović ponovo je ostao bez trenera u Lietuvos Rytasu nakon što je uprava litvanskog prvaka smijenila srpskog trenera Aleksandra Trifunovića.

Iako je u Euroligi imao zapažene rezultate, Trifunović je izgubio povjerenje uprave nakon što je u subotu u polufinalu Baltičke lige poražen od Rige.

Možda i glavni razlog što je Trifunović dobio otkaz je taj što je izgubio sve tri duela protiv najvećeg rivala za titulu Zalgirisa.

Trifunovića će na klupi zamijeniti Darius Marcoulinas, koji je prošle sezone dobio otkaz usred doigravanja. On će nakon Anzulovića i Tifunovića biti treći trener Rytasa ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.