Trijumf Ferencvaroša, Dilaveru svih 90 minuta

Mađarska OTP Bank liga

Trijumf Ferencvaroša, Dilaveru svih 90 minuta

U četvrtom kolu mađarske OTP Bank Lige Ferencvaroš za koji nastupa bh. internacionalac Emir Dilaver uspio je u gostima savladati domaću momčad Gyora sa 0:1.

Popularne "zelene orlove" u vodstvo je doveo Busai u 45. minuti susreta. Dosta sadržajno drugo poluvrijeme ponudilo je nekoliko velikih šansi na obje strane, ali rezultat se nije mijenjao i ostalo je 0:1 za Ferencvaroš kojem je ovo druga ovosezonska pobjeda.

Cijeli susret za Ferencvaroš odigrao je Emir Dilaver koji je u ekipu Thomasa Dolla stigao u ljetnom prijelaznom roku iz bečke Austrije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.