Trijumf Guizhoua, Misimoviću 45 minuta, Muslimović na klupi

Trijumf Guizhoua, Misimoviću 45 minuta, Muslimović na klupi

Adnan Beganović

U okviru 24. kola koneskog fudbalskog prvenstva danas je odigrano pet utakmica, a u nama najzanimljivijoj Guizhou Renhe naših Zvjezdana Misimovića i Zlatana Muslimovića sa 2:0 je savladao Changchun Yatai.

Naši internacionalci nisu bili u prvom sastavu, s tim što je Misimović ušao početkom drugog dijela i postigao je sjajan pogodak, a Muslimović je cijelu utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače.

Do 74. minute rezultat je glasio 0:0, a onda je Rafa Jorda pogodio za vodstvo Guizhoua, da bi u sudijskoj nadokandi vremena Misimović pogodio za 2:0.

Nakon 24 kola momčad naših internacionalaca nalazi se na 4. mjestu tabele sa 38 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti