Trijumf Jagodine, Damjanoviću devedeset minuta

Jelen Super liga Srbije

Trijumf Jagodine, Damjanoviću devedeset minuta

Odigrane su tri posljednje utakmice jedanaestog kola Jelen Super lige Srbije u kojima su dominirale domaće ekipe s izuzetkom Voždovca koji je iznenađujuće poražen.

Spartak je otpor Čukaričkog slomio sa dva brza pogotka sredinom drugog poluvremena. Prvo je Stefan Cicmil savladao golmana Ristića u 67. minutu, a nekoliko trenutaka kasnije u listu strijelaca upisao sa i Veseljko Trivunović. Konačan rezultat postavio je Miloš Džugurdić deset minuta prije kraja.

Pomalo iznenađujuće Novi Pazar je slavio u gostima kod Voždovca rezultatom 1:0, a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Arsenijević u 30. minutu. Ovim trijumfom Novi Pazar se probio na solidno šesto mjesto sa samo četiri boda zaostatka za vodećim Partizanom.

U posljednjem meču dana Jagodina je na domaćem terenu opravdala ulogu favorita protiv Slobode. Trijumf Jagodini donijeli su Cvetković i Lepović iz penala sredinom drugog poluvremena. Dario Damjanović u pobjedničkom timu igrao je svih devedeset minuta zaradivši javnu opomenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.