Trijumf Locosa na početku drugog dijela sezone

1. HNL, 21. kolo

Trijumf Locosa na početku drugog dijela sezone

Fudbaleri Lokomotive su u okviru 21. kola !. HNL na svom terenu sa 2:1 savladali sastav Slaven Belupa.

Ipak, gosti su bili ti koji su prvi stigli u vodstvo kada je u 16. minuti susreta za vodstvo ekipe i Koprivnice pogodio Canadija. Golom prednosti gosti su otišli na poluvrijeme, ali se u nastavku susreta situacija na terenu totalno promijenila.

Domaći fudbaleri stigli su do željene igre, a već na samom startu drugog poluvremena Pjaca je pogodio za izjednačenje u 52. minuti utakmice.

Igrače Lokomotive izjednačujući gol dodatno je motivisao, pa su još ofanzivnije krenuli ka golu Belupa u želji da drugim golom osiguraju prvu pobjedu u nastavku proljetnog dijela prvenstva i nova tri boda.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sve do 81. minute to im nije polazilo za nogom, a ona je Barbarić pogodio za 2:1 i zasluženu pobjedu ekipe iz Zagreba.

1. HNL, 21. kolo:
Lokomotiva – Slaven Belupo 2:1 (Pjaca 52, Berbarić 81 / Canadija 16)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.