Trijumf Zrinjskog, remi Modriča Maxime
Plemići "rasturili" GOŠK

Pripremne utakmice u Dubrovniku i Budvi

Trijumf Zrinjskog, remi Modriča Maxime

Naš premijerligaši danas su igrali pripremne utakmice u susjednim zemljama. Prvotimci Zrinjskog, jesenjeg prvaka BiH gostovali su u Dubrovniku i nanijeli težak piraz domaćem GOŠK-u.

Popularni „plemići“ pokazali su kako su dobroj formi i pred start drugog dijela bh. šampionata, te da su opravdano i dalje glavni konkurenti za osvajanje titule šampiona BiH, pobijedviši sa 3:0. Golove za tim trenera Dragana Jovića postigli su Miomir Vuković dva, te Vernes Selimović.

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Budvi aktuelni prvak naše zemlje, Modriča Maxima remizirala je sa srbijanskim prvoligašem, OFK Beogradom – 2:2. Poveo je sastav iz Srbije, pogotkom iz jedanaesterca bivšeg kapitena mlade reprezentacije BiH i napadača „uljara“, Petra Jelića. Izjendačio je Sreten Vasić, a Modriču je u vodstvo doveo Duško Stajić. Ipak, konačan rezultat i prema viđenom na terenu, najpravedniji „egal“ postavio je Aleksandar Jeftić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije