Trivunović: Hvala Željezničaru, imao sam šta vidjeti

Trener GOŠK-a iz Gabele

Trivunović: Hvala Željezničaru, imao sam šta vidjeti

U sklopu priprema za narednu sezonu danas su na Grbavici meč odigrali Željezničar i GOŠK.

Očekivano je na kraju slavio Željezničar (2:1) koji se pokazao kao kvalitetniji tim, međutim imao je šta vidjeti i trener GOŠK-a Vule Trivunović koji namjerava sa Gabeljanima napasti Premijer ligu BiH.

"Hvala Željezničaru što nas je izabrao za protivnika protivnika. Bilo nam je zadovoljstvo ovdje igrati, ali mi znamo gdje nam je mjesto. U dobrom dijelu prvog poluvremena smo igrali slobodnije, ali jednostavno te neke invidualne greške nam se ponavljaju i zbog njih primamo jeftine golove. Naravno da ne umanjem zasluženu pobjedu Željezničara, bili su bolji, ali opet kažem imao sam šta vidjeti i kod svoje ekipe. I dobro i loše", kazao je Trivunović.

Dotakao se i ambicija GOŠK-a u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštujemo sve ekipe u našoj ligi. Ne krijemo želju da se vratimo ponovo u Premijer ligu BiH, da igramo ponovo s ovakvim klubovima i po ovakvim terenima, ali svjesni smo da nismo jedini koji žele to. U narednim danima igramo protiv kvalitetnijih protivnika ciljano da bismo vidjeli gdje smo mi i na čemu moramo još raditi", istakao je trener ovog federalnog provligaša.

Promo

Top Komentari

Ivica_Osim8
Dobar neki čovjek vidi se odmah na njemu da je ljudina i neiskvaren
8 1
Pozitiva
Po mom mišljenju TRIVUNOVIĆ, DUDIĆ I ŽIŽOVIĆ, trojica najboljih trenera u BiH. Mislim i na ljudske i trenerske kvalitete...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi