Trivunović: Pobjedom zaokružiti dobre rezultate

Trener Kozare pred Napredak

Trivunović: Pobjedom zaokružiti dobre rezultate

U okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske na Gradskom stadionu u Gradišci sutra će se sastati Kozara i Napredak iz Donjeg Šepka.

Kozara u drugom dijelu sezone nije niti jednom poražena, što pred sutrašnji meč izabranicima Vuleta Trivunovića zasigurno daje optimizam da pobjedom zaokruže jedan uspješan ciklus koji je iza njih.

"Zgusnut raspored je napravio da svi igrači pomalo osjećaju umor, ali to neće biti prepreka da sutra damo sve od sebe i pobjedom zaokružimo rezultate u prethodnom periodu. Želimo mirnije dočekati posljednje kolo u regularnom dijelu prvenstva", kazao je uoči utakmice trener Kozare Vule Trivunović, pa se osvrnuo na zdravstveni bilten.

"Svi igrači su spremni osim Petkovića."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč će, podsjetimo, biti odigran sutra u 16:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti