Golman mlade reprezentacije

Trkulja: Želimo svima pokazati koliko možemo

Dino Kurbegović

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U21 reprezentacija BiH igrat će protiv Švicarske i Rumunije.

Golman Borca Nemanja Trkulja komentarisao je za SportSport.ba atmosferu u našem timu i očekivanja pred važne i jake utakmice.

"Što se tiče ekipe, nije se promijienila i to je najvažnije. Svi smo na okupu. Naše jedinstvo je najvažnije. Na osnovu toga postižemo rezultate. Nadam se da rezultat ni sada neće izostati. Želimo svima pokazati da ova ekipa može puno", rekao je Trkulja, dodavši:

"Svrha ovog našeg okupljanja jeste da mi sami steknemo neko iskustvo igranja protiv evropskih ekipa i igrača, a rezultat je na kraju i odlazak u A reprezentaciju. Todorović, Čivić i Gojak su tamo, sigurno da zaslužuju da su A reprezentativci".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi