Trojac napustio bazu FK Željezničar u Livnu

Fejzić u Slobodi, Ilić "kući", Zubanović u inostranstvu

Trojac napustio bazu FK Željezničar u Livnu

Fudbaleri Željezničara su jučer odigrali prijateljski meč sa ekipom Varaždina, da bi jutros otišli na regeneraciju. 

Popodne su pak Plavi odradili novi trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Današnji trening u Livnu su u punom ritmu odradili svi igrači koje je šef struke Amar Osim imao na raspolaganju, osim Kemala Osmanokovića, Jadranka Bogičevića i Eldara Šehića. Bogičević i  Šehić su "pošteđeni", pa su radili po posebnom planu, dok je Osmanković propustio današnji trening zbog lakše povrede. Ipak, Plavi se nadaju da će on već sutra biti spreman za zadatke koji se pred njega postave.

U odnosu na jučerašnje aktivnosti, danas su u taboru Plavih sa Grbavice nedostajala trojica igrača.

Riječ je o golmanu Irfanu Fejziću, mladom napadaču Farisu Zubanoviću i stoperu Mihailu Iliću.

Golman Irfan Fejzić je otišao na pregovore sa Slobodom, u kojoj će po svemu sudeći nastaviti karijeru.

Faris Zubanović je danas popodne napustio Željinu bazu u Livnu. Navodno će Zubanović pokušati osigurati inostrani angažman, a kao njegova moguća destinacija, nezvanično, pominje se Danska.

Također i mladi štoper Mihailo Ilić je napustio Livno. Ovaj 18-godišnjak je osvojio simpatije navijača i struke u drugom poluvremenu jučerašnjeg prijateljskog susreta protiv Varaždina, a na treninzima je pokazao da se radi o velikom potencijalu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, sa njim na kraju nije dogovorena saradnja, pa Ilić neće ostati na Grbavici. Navodno je "zapelo" oko dužine ugovora.

Kada su pojačanja u pitanju, Emir Halilović je danas potvrdio da neće doći na Grbavicu, dok se još uvijek špekuliše o mogućem povratku Daniela Graovca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Znači biće borba za 5-6 mjesto
14 0
KRKAN
MALI ZUBANOVIC KIVAN SAM NA SEBE
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi