Halilović: Ne idem u Željezničar

Dojučerašnji igrač Sarajeva smiruje strasti

Halilović: Ne idem u Željezničar

Emir Halilović u potrazi je za novim klubom otkako je napustio Sarajevo.

Krilni fudbaler je svojim igrama dao veliki doprinos u osvajanju duple krune sa Sarajevom, no kako se s klupskim rukovodstvom nije dogovorio o nastavku saradnje, nedavno je saopštio da napušta Koševo.

S obzirom da je od danas slobodan igrač, sve je više klubova koji pokazuju interesovanje za njegovim uslugama, a među onima koji su ga kontaktirali je i gradski rival bordo kluba - Željezničar.

Napisi o eventalnom prelasku na Grbavicu, očekivano, nisu najbolje prihvaćeni među najvatrenijim pristalicama aktuelnog prvaka BiH, pa je Halilović bio primoran da 'smiri strasti' i oglasi se.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kontaktiralo me nekoliko klubova iz BiH i ne krijem da je Željezničar jedan od njih, ali na ponudi sam se zahvalio. Dakle, napisi da ću karijeru nastaviti na Grbavici, nisu tačni", poručio je Halilović za SportSport.ba.

Halilović je, podsjetimo, dres Sarajeva nosio od januara 2018. godine, a protekle sezone je u bordo dresu odigrao 35 utakmica i pritom uz tri pogotka ubilježio četiri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Reprezentativac
Halile nemoj kod njiha molim te! Pa ako su ti imal svete ova dva pehara sto si osvojio nemoj! Halile kroza tvoje vene teče bordo krv!
3 22
milivoje
Lagiš Halile,već si potpisao
1 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti