7

Komentari (7)

pipun
Granit je fin i kulturan momak, nije ni toliko los koliko mu se podmece. Nebi me cudilo da mu ovo srbijanci smjestaju zbog onih orlova njega i Sacirija
Alpasinacxx
Jesu ponijeli kesu (200gr kafe, kocka, sok i voće po izboru)? :)
arsenal_fan_1886
jesu li mu pjevali uspavanku za laku noc
Pala
Mogli ste pisati da se ove sedmice igra engleski liga kup odnosno sutra gde se sastaju dva velika rivala celzi i junajted, drugi rivali liverpol i arsenal to bi bilo zanimljivije od ovoga inace arsenal 1000% pobjeduje,ako izgubi krivac ce bit kamera koja snima samo protivnicke golove a ne arsenalove !!!
gaziiiiJAaaa
Od jucer, ovo je 15 tekst o LUZERIMA iz 56SENALA..pa vise se pise o njima nego o VELIKANIMA poput Juventusa, Bayerna, Reala, Chelsea, Uniteda,xintera, Milana, Ajaxa..ja razumijem da njih(56SENAL-a) Sheffield, Watford i Palace vracaju na FABRICKE POSTAVKE, ali da toliko smarate nas sa time, stvarno ne razumijem...PODRSKA TA GRANITA, NAJBOLJEG KAPITENA...
gaaazziiijjaaaaa
Rekao sam vam RAJA da cu ponovo imati ispade, to je zato sto sam GLUP, RETARDIRAN i BOLESTAN; a nadasve DOSADAN. Izvinite, nadam se da razumijete. Selam. Alejkumu selam.
rifresh
Eh jbg Džaka jesil Granit ili nisi , A valjda jesi ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.