Poznata imena članova UO FK Sloboda

Na današnjoj vanrednoj sjednici

Poznata imena članova UO FK Sloboda

Na današnjoj vanrednoj sjedini Skupštine FK Sloboda izabran je novi predsjednik Upravnog odbora kluba Senad Mujkanović.

Osim toga, odabrano je i 7 članova Upravnog odbora, a to su: Omer Delalić Deling, Mensur Alić Memprom, Nermin Čolić Bony, Adnan Sijerčić suvlasnik Tuzla puteva, Goran Milić admiral kasina, Sead Kozlić, BH Telecom.  Preostala dva člana bit će odabrana na narednoj sjednici.

"Hvala vam na povjerenju na čelu sa Senadom ćemo napraviti brend. Radio sam i radiću za Slobodu kao sto sam radio za Tuzlu dosada, tako ću i za Slobodu. U životu nisam ništa napola radio pa neću ni sada", rekao je Mensur Alić.

"Kritikovao sam prethodni Upravni odbor svi ste aplaudirali.  Po prvi put vidim svjetlu budućnost. Hvala vam predsjedniče i znam da vas očekuje težak posao", rekao je skupštinar Ramiz Ramadanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo na kraju da je danas jednoglasno usvojen prijedlog da budući Upravni odmor broji od 5 do 15 članova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi