Ako se budu vraćali moraju u izolaciju

Trojica igrača NK Čelik napustila Zenicu

4

Komentari (4)

pjanke_1
Kakav Bojan Pavlovic stranac, neki dan ste napisali da je dobio drzavljanstvo BiH i da vise nije stranac...joj ss.ba porokajte se cim se vratite iz karantina
enko
Sto bi ih mirisao ako krse klupsku disciplinu,mahmutovic da ispadne frajer uzme loptu i fula penal a drugi igrac bio odreden za izvodenje.
Lukamarinsek
Kakve to veze ima ako je uzeo penal da sutira, htio je najbolje a promasi ga i messi. Taj ko je odredjen da sutira na njemu je bio penal ako se ne varam.
slinsnizl
Nije samo do penala nego treba biti realan covjeka su stiglw godine opasno.Moze doci do lopte samo ako u noge mu ide,a ako mora potrcat za njom pisi propalo.I kakve veze ima sto je penal na njemu,ne postoji pravilo da mu brani sutanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti