Trumić: Nismo očekivali poraz favorizovanog Bratstva

Fudbaler Budućnosti

Trumić: Nismo očekivali poraz favorizovanog Bratstva

Fudbaleri Budućnosti pobjedom nad Rudarom oprostili su se od nastupa u Prvoj ligi Federaciji BiH, zahvaljujući pobjedi ekipe Branitelja nad favorizovanim Bratstvom.

Nakon susreta razgovarali smo sa veznjakom Budućnosti Eldinom Trumićem, u čijem glasu se osjetilo razočarenje zbog ovakvog raspleta.

„Bili smo ubijeđeni u pobjedu Bratstva, jer smo mislili da ćemo s našom pobjedom ostvariti opstanak u ligi. Nažalost, desilo se nešto što nismo očekivali i mislim da Branitelj nije ekipa koja može dati tri gola Bratstvu, ali šta je tu je. Još ne vjerujem da se to desilo“, kaže Trumić za SportSport.ba, te dodaje:

„Ne želim da vjerujem da ekipa Bratstva jučer nije htjela pobijediti, nadam se da je ipak Mostarcima bio sretan dan i da su zasluženo pobijedili. Ako nije tako, onda neka im je na dušu“, dodao je na kraju Trumić koji je ove sezone bio važna karika u timu Munevera Rizvića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.