Trumić: Želja i borba su se isplatili

Trumić svom timu donio tri boda

Trumić: Želja i borba su se isplatili

S. Mlaćo

Nogometaši Budućnosti iz Banovića danas su na svom stadionu slavili veoma vrijednu pobjedu nad visočkom Bosnom (1:0) u veoma neizvjesnom susretu, koji je riješen tek u sudijskoj nadoknadi.

Mrežu Amira Bekana u 91.minuti zatresao je Eldin Trumić te tako donio svojoj momčadi 13 bod ove sezone.


"Vrlo teška utakmica u kojoj smo imali veoma vrlo dobrog protivnika. Utakmica je bila teža zbog lošeg starta sezone i imali smo pritisak, što se odrazilo na našu igru. Želja i borba ekipe se na kraju isplatila. Nadam se da će ovo biti vjetar u leđa za nastavak sezone i da ćemo igrati sve bolje", kazao je junak pobjede Banovićana Eldin Trumić za SportSport.ba.

U narednom kolu Budućnost će u goste ekipi Zvijezde iz Gradačca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi