13

Komentari (13)

Medo-Brundo
Bomba ovo, bomba ono
huizju
Zanimljivo je da su, ne mogu reci svi, ali velika vecina Njemackih trenera klasa ispred ostalih. Njihova filozofija igre na terenu, trofeji i autoritet su fascinantni. Stvarno su Nijemci cudna nacija..
Dasler
Potpisujem. Inače simpatišem Bundesligu i redovno pratim. Mogu samo reći da su Njemački treneri poznati po disciplini i naravno rezultatima. Beckenbauer, Magath, Heynckes, Klinsmann, Klopp, Low, Hitzfeld strasni :) I ovaj Nagelsmann će biti odličan trener u budućnosti, velike rezultate pravi sa Leipzig-om.
Dasler
Ovo je pravi potez Chelsea. Tuchel je odličan trener, realno.
Ade1987
Vrijeme ce pokazati ali ja tako ne mislim a svako ima pravo na svoje mišljenje
m1987
Mislim da on i nije neka klasa, po meni je bolje da su Alegrija uzeli al vrijeme ce pokazatk da li ce se ispostaviti kao pravi izbor.
Dasler
@Ade1987 Aha, dakle ti smatraš da bi bilo bolje da ostane Lampard, iako trenutno stoje na 9tom mjestu tabele?
Dasler
@m1987 Sigurno rezultati pokazuju da je veća klasa od Lamparda :)
DFB kup, 2x prvak Francuske, 2x Coupe de France, 2x liga kup, finalista lige prvaka. Zar nije dovoljno?
Neosporiv je Alegrijev kvalitet, ali ne znam da li je uopće bio u opticaju?!
m1987
Lampard i nije neki trener, u početku je došao samo privremeno jer je Celzi dobio transer ban. Poslije je pokazao da i nije toliko los pa su ga ostavili i dali mu ogroman budžet za nove igrace a on to nije opravdao. Tuchel je svakako bolji od Lamparda ali trofeje koje jr osvojio i nisu neki pogotovo ti u francuskoj sa Psgom
Ade1987
@Dasler ne da ostane Lampard ali Thomas po meni nije ništa uradio sa PSGOM posebno pa ja i ti bi iste rezultate napravili u Francuskoj sa onim timom a sta ce tek biti u Engleskoj kad svako svakoga može da dobije.
Dasler
@Ade1987 kako nije nista posebno uradio? Realno nije mogao bolji posao odraditi. Sve osvojio u Francuskoj i odveo PSG u finale, ali tesko protiv onakvog Bayern-a jer su stvarno bili daleko iznad svih timova. Ja se ne sjecam da je neko prije njega to uspio? Ispravi me ukoliko grijesim. A drugo, Tuchel je pokazao klasu prije PSG-a, ne bi oni njega doveli “onako”. Ne znam koliko pratis Bundesligu, ja pratim, rezultate i jace utakmice. Sa Mainzom je covjek razvaljivao, napadacki igrao, isti soucaj sa BVB-om. Ali vidjet cemo ga svakako, svi Njemacki treneri su se dobro pokazali, ne bi ovaj trebao podbaciti.
Ade1987
Kakav je tim imao mogao je bolje pa zar hi nije Manchester u njegovoj prvoj godini izbacio iz lige prvaka gledo sam hi u Francuskoj igrali su loše kakve su igrače imali pa gledaj samo napad kakav imaju oni se muče nekad da dadnu go
ArmiNN
Joj Touchel opet ce imat Mufc lik ce oćelavit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.