Tuchel iznenađen ponašanjem navijača prema Angelu Di Mariji: Mislio sam da su u boljim odnosima
Argentinac je pri proslavi prvog gola dobacivao navijačima Uniteda 'od*ebite, od*ebite'

Di Marija je bio na meti navijača Uniteda

Tuchel iznenađen ponašanjem navijača prema Angelu Di Mariji: Mislio sam da su u boljim odnosima

S. Pašalić

Angel Di Maria se sinoć vratio na Old Trafford, ali ovaj put kao igrač PSG-a.

Argentinac je igrao za Manchester United u sezoni 2014/2015, ali nije se pretjerano dobro snašao u Engleskoj.

Sinoć je bio dvostruki asistent u pobjedi Parižana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koju su igrali Manchester United i PSG.

Ipak ono o čemu se više priča su neke druge stvari koje su se dešavale, a u kojima je Argentinac učestvovao. Prvo je imao žestok duel sa Ashleyem Youngom koji ga je odbacio skroz do tribina.

Zatim se desila i druga situacija kada je Di Maria kod proslave prvog gola dobacivao navijačima "od*ebite, od*ebite", nakon čega je jedan navijač bacio staklenu flašu piva, a Di Maria ju je uzeo i nazdravio što je dodatno naljutilo navijače Uniteda.

Menadžer PSG-a Thomas Tuchel je izjavio da je iznenađen ponašanjem navijača i da je mislio kako Di Maria ima dobar odnos sa navijačima s obzirom da je igrao u Unitedu.

"Mislio sam da je imao dobre odnose s navijačima. Bio je pomalo nervozan i trebao je biti mirniji u prvom poluvremenu. Na kraju je dobro prošao", rekao je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sretan sam što je ostao samouvjeren. Uvijek daje sve od sebe i zato mu je lako oprostiti što nije odigrao prvo poluvrijeme dobro. Uvijek je opasno s njim, s kornerima, i naravno sjajnom asistencijom za drugi gol Kyliana.", dodao je menadžer PSG-a.

PSG je bez Neymara i Cavanija stigao do velike prednosti pred uzvratnu utakmicu, pa će Parižani dočekati drugu utakmicu bez tolikog pritiska koji su imali prije utakmice na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi