Oštar odgovor trenera PSG-a na sve češće kritike
FOTO - EPA

Oštar odgovor trenera PSG-a na sve češće kritike

Adnan Beganović
Teme:

U posljednje vrijeme trener PSG-a, njemački stručnjak Thomas Tuchel,nalazi se na meti kritika mnogobrojnih francuskih medija.

Nezadovoljni su francuski mediji igrama koje pruža PSG, a očito da je i njemačkom stručnjaku dosta njihovih kritika.

"Vidite, možemo reći da je naša igra uvijek moja odgovornost. To nije problem, možete me kritikovati, nema problema, ali budimo realni", istakao je Tuchel.

Njemački stručnjak smatra da nije lako biti prvi u Francuskoj i pored toga što vodite PSG.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da li je Juventus prvi u Italiji? Ne. Da li su Liverpool ili Manchester City prvi u Engleskoj? Ne. U Španiji, da li se na ovoj poziciji nalaze Barcelona ili Real? Ne. Prvi smo u Ligue 1, ali svi kažu da je to lako sa PSG-om. Međutim, to nije tako. Možda biste trebali ozbiljnije shvatati naše nastupe", zaključio je Tuchel.

Top Komentari

vanzemaljac
zaboravio domovinu svoju: nije ni bayern prvi bundeslige
0 0
Jack28
Phaha. Ja da vodim PSG bio bih prvi u Francuskoj, prevaro od trenera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi