Tuchel: Mislio sam da ćemo biti vijest dana, ali Barca...
FOTO: EPA

Zanimljiva izjava trenera Borussije

Tuchel: Mislio sam da ćemo biti vijest dana, ali Barca...

  Fudbaleri Borussije iz Dortmunda uvjerljivom pobjedom nad Benficom (4:0) otišli su u četvrtfinale Lige prvaka. 

Nakon poraza u prvoj utakmici Borussija je na svom terenu pokazala "ko je gazda", ali njihov preokret je doslovno ostao neprimijećen u javnosti. O tom meču gotovo da niko i ne govori, pa se tako i trener Thomas Tuchel osvrnuo na dešavanja sa Nou Campa. 

"Kada smo došli u svlačionicu bili smo presretni zbog pobjede od 4:0. Mislili smo da je u tom trenutku Barcelona imala 4:1 a ustvari su vodili sa 5:1 na dva minuta do kraja. Svi smo stajali tu kao da i nama nešto zavisi u svom tom proslavljanju", izjavio je Tuchel i potom nastavio:

"Pratili smo posljednjih par minuta na TV-u. Svi su vjerovali da će Barcelona postići još jedan gol i to se dogodilo, bilo je ludo. Prije toga mislili smo da ćemo mi biti vijest dana, ali u poređenju s tim smo bili dosadni. Ako je iko mogao da uradi to, to je bila Barcelona i čestitam im", dodao je Tuchel. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi