Tuchel: Neymar neće igrati protiv Metza

Ide u Barcelonu?

Tuchel: Neymar neće igrati protiv Metza

E. Čaušević

Mnogi svjetski mediji objavili su danas da su Barcelona i PSG postigli dogovor oko transfera Neymara.

Ugledni novinar Ginaluca Di Marzio objavio je na Twitteru da se Neymar vraća u Barcelonu jer je postignut dogovor s Parižanima oko njegovo transfera. Očekuje se da dogovor bude ozvaničen već sutra.

Također, ovo donekle potvrđuje i odluka trenera PSG-a Thomasa Tuchela koji ni na meču protiv Metza neće računati na Neymara. Tuchel je objasnio zbog čega se Brazilac neće naći u konkurenciji za ovu utakmicu.

"Neymar neće biti s nama prilikom meča protiv Metza jer tu postoje neke neriješene stvari", izjavio je trener PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zanimljivo da Neymar nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu za PSG otkako se prije mjesec dana priključio pripremama za novu sezonu.

Top Komentari

BillyPiton
Stvarno si naporan Causevicu. Ofiran si vise sa ovim smradom. Svaki jebeni dan napises kako dolazi. Popusti vise ziv bio.
5 0
teddy sheringham
Otiđi više!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi