Tudor: Bjelicu je iznenadio neprijatelj iz BiH
EPA

Trener Hajduka o smjeni trenera Dinama

Tudor: Bjelicu je iznenadio neprijatelj iz BiH

Trener Hajduka Igor Tudor na zanimljiv način opisao je otkaz koji je Nenad Bjelica nedavno dobio u Dinamu.

Do prije nekoliko mjeseci niko nije mogao slutiti da će se Dinamo razići sa čovjekom koji je klub nakon 49 godina odveo do tzv. evropskog proljeća, međutim pojavom koronavirusa to se na koncu desilo.

Bjelicu je zaboljelo to što je klub bez prethodnog dogovora s njim odlučio srezati plaće, kako njemu tako i svim igračima, a kako se nisu uspjeli složiti donesena je odluka da se ugovor sporazumno raskine uz, naravno, bogatu odštetu.

Otkaz koji je dobio sada je prokomentarisao i Bjeličin do jučer najveći rival Igor Tudor.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Neno je super, neprijatelj nikad ne spava, ni preko granice, a njega je iznenadio susjed iz Bosne", rekao je Tudor, misleći, naravno, na Zdravka Mamića.

Bježeći od ruke hrvatskog pravosuđa Mamić se nastanio u drugoj domovini, u Međugorju, no javna je tajna da i danas vuče ključne poteze u redovima Modrih.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi