Tudor želi Subotića u Galatasarayu

Sprema se ponuda

Tudor želi Subotića u Galatasarayu

Turski mediji prenose da će Igor Tudor pokušati na ljeto u Galatasaray dovesti Nevena Subotića. 

Nekadašnji fudbaler Juventusa će, navodno, otputovati u narednim danima u Njemačku kako bi se vidio sa Subotićem i pokušao ga ujedno nagovoriti da na kraju sezone prihvati bogatu ponudu iz Galatasaraya. 

Tudor smatra da bi se ovaj rođeni Banjalučanin odlično uklopio u njegovom timu i vidi ga kao komadanta odbrane, međutim u cijeloj priči nešto će se pitati i Borussia za koju je Subotić ugovorom vezan do 2018. godine.

Subotić od januara nastupa za Koln kao posuđen igrač Borussije. Nakon problema sa povredama, koji su ga pratili u proteklom periodu, Subotić se vraća na stari put i trenutno je neizostavan u početnoj postavi Jarčeva. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Galatasaray inače u turskom prvenstvu zauzima treću poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti