Tuga u Lyonu: Payet u suzama, Griezmann ga tješi
Foto: Screenshot

Šok za Marseille

Tuga u Lyonu: Payet u suzama, Griezmann ga tješi

Marseille i Atletico Madridu u Lyonu igraju finale Lige Evrope, a trenutno Jorgandžije vode sa 1:0.

Ipak, Francuzi su pono bolji otvorili meč. Dominirao je Marseille, ali onda velika greška Zamba Anguisse, lopta dolazi do Griezmanna i Atletico do 21. minute vodi sa 1:0.

Međutim, to je bio samo početak nevolja za Marseille. Najbolji igrač i kapiten ekipe Dimitri Payete je u 32. minuti morao napustiti igru.

Payet se povrijedio prije nekoliko dana, ali je silno želio igrati veliko finale. Našao se u prvoj postavi, ali jednostavno nije mogao, pa je nakon pola sata igre pao na travnjak i zaplakao.

Suze su krenule niz njegovo lice jer je morao ostaviti na cjedilu svoju ekipi u velikoj utakmici, a navijači Marseillea su potpuno utihnuli kada su vidjeli da ostaju bez velikog majstora.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Svog sunarodnjaka je po izlasku iz igre pokušao utješiti čak i Griezmann, strijelac vodećeg gola za Atletico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi