“Tukli” i igrače i navijače Slobode
"Crveno - crni" propustili priliku da na "Pecari" ostanu neporaženi

Burna noć za Tuzlake u Hercegovini

“Tukli” i igrače i navijače Slobode

Grupa navijača FK Sloboda koja se vraćala sa prve utakmice polufinale Kupa BiH iz Širokog Brijega u srijedu naveče fizički je napadnuta kod Jablanice.


Osim što su se njima “obračunali”, grupa mladića ukrala im je i ključ od kombija, koji je u incidentu oštečen, javljaju iz MUP-a Hercegovačkoneretvanskog kantona. Policija je potom krenula u potragu za napadačima. Zaustavili su dva automobila u Potocima kod Mostara, i privela osam osoba za koje se sumnja da su napali popularne “Fukare” nedaleko od Jablanice.

“Fudbaleri Širokog Brijega igrali su preoštro. Mogu reći, na terenu su tukli moje igrače. Većina ih se poslije utakmice žalila na brojne bolove od njihovih grubih startova. Saniramo povrede i u narednim danima znaćemo da li je neko teže povrijeđen?! Inače, na «Pecari» smo propustili sjajnu priliku da ostanemo neporaženi uoči revanša 15. aprila u Tuzli. Međutim, nismo nezadovoljni ni porazom od 1:2 koji nam daje realne šanse i da i ove, kao i prošle godine, igramo u finalu Kupa BiH. Vjerujem da će tako i biti, te da ćemo uspjeti osvojiti Kup, što nam je jedan od ciljeva u ovoj sezoni», istakao je Sakib Malkočević, trener Slobode. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.