Turan: To nisam uradio ja, provalili su mi šifru

Oglasio se poslije "likea" za Real

Turan: To nisam uradio ja, provalili su mi šifru

Vezni fudbaler iz Turske i član Barcelone Arda Turan našao se u velikim problemima nakon što su na internet postavljene fotografije na kojima se vidi da je 'lajkao' Real Madrid na Twitteru.

Arda se danas oglasio upravo preko Twittera te je poručio da je njegova šifra bila provaljena te da on nije odgovoran za to što se dogodilo.

"Prije dva dana moja šifra na Twitteru bila je hakovana na kratki period. Tokom tog perioda 1 RT je napravila dvije fotografije sa tim lajkovima koji su nastali bez mog znanja", poručio je Arda.

Da li će mu navijači Barcelone povjerovati i oprostiti, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi