Turković poručio Irtišu: Čuvajte se Wagnera
Turković ističe Wagnera kao najveću opasnost za Irtiš

Nekadašnji igrač Travnika koji igra u Kazahstanu

Turković poručio Irtišu: Čuvajte se Wagnera

U Kazahstanu su se o snazi Širokog Brijega raspitivali od igrača koji nastupaju u tamošnjim ligama ili onih koji su nekad tamo igrali.

Jedan od takvih je i Nedo Turković, nekadašnji član Travnika, koji sad nastupa za ekipu  Akzhaiyk. On je za medije rekao da je Irtiš napravio dobar posao protiv Levskog ali da je i Široki jako dobra ekipa, te je istakao Wagnera kao najveću opasnost.

„Irtiš je prošao protiv favorita Levskog, međutim, Široki Brijeg je isto tako jako dobra momčad. Već duže vremena zadržavaju kostur ekipe i igraju zajedno dugo vremena. Mislim da će biti dobra i teška utakmica za obje ekipe.“, rekao je Turković.

Ono što je najviše zanimalo jest najveća opasnost koja prijeti Irtišu iz ekipe Širokog, a Turković je tu istakao jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH, kreatora igre momčadi s Pecare, Wagnera.

„Sigurno najopasniji je Wagner. Široki je uvijek imao dosta Brazilaca u ekipi ali Wagner je možda i najbolji igrač prvenstva BiH. Iako ima već 35 godina i dalje igra na visokoj razini, to je brazilska škola, što da kažem više.“, istakao je Turković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.