Turković se snašao u Sloveniji: Pet od pet

Bivši napadač Olimpika i Želje

Turković se snašao u Sloveniji: Pet od pet

Bh. napadač Nedo Turković, koji se krajem prošle godine razišao sa Olimpicom, odlično se snašao u Sloveniji. 

Turković odnedavno nosi dres drugoligaša po imenu Brežice 1919, a da je opravdao epitet pojačanja svjedoči golgeterska forma u kojoj se nalazi. 

Bivši član Olimpica i Željezničar pogodak je postigao i jučer u utakmici protiv Krke (2:2), što mu je bio peti ovosezonski gol za novi klub u pet utakmica. 

Brežice 1919 su prošle sezone iz Treće lige ušle u Drugu, a trenutno se nalaze na četvrtom mjestu sa 30 bodova. Na prvom mjestu je Triglav.

Pored Slovenije i Bosne i Hercegovine, Turković je u dosadašnjoj karijeri još imao priliku igrati u kazahstanskom Akzhayiku i azerbejdžanskom AZAL-u. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi