12

Komentari (12)

rodjak
Jedan od najboljih igraca Turske lige (od BiH fudbalera)je i rah.Nenad Ceca Bijedic i kao igrac i kao trener,ostavio dubok trag u Bursasporu(i sad ga slave),u kojem su jos duzi period uspjesno nastupali i Vukasin Petranovic i Avdo Kalajdjic.Slazem se da su Balja i Bola tu medju najznacajnijim igracima BiH koji su nastupali u Turskoj li ima jos igraca koji su nastupali uspjesno u Turskoj ligi (Secerbegovic i Mersed Kovacevic),ocito da je "novinar" koji ovo pise rodjen u novom milenijumu ;)
user1610286185
Smijete vi spomenuti i Dzevada Secerbegovica i Merseda Kovacevica, maknite se od Sarajeva malo
VelikiMislilac
Na ovu temu bez Ćeće Bijedića, molio bih autora teksta da procita malo o Nenadu Bijediću kad se vec bavi ovom temom. Kao da pises o imigrantima u Francuskoj bez da spomenes Alzir.
Mackintosh
Liga koja polahko pada kvalitetom. Prethodnih 20 godina bio je njen zlatni period. Trenutno je turska liga tek na 13. mjestu na UEFA-listi sa daljom tendencijom pada.
Krivaja Zavidovići
Turska liga je sigurno od 6-10. mjesta u Evropi. Ne vidim da su druge lige bolje izuzev prvih pet. E sad što Ajaks ili Porto imaju više uspjeha u LŠ posljednjih sezona od turskih predstavnika ne čini te lige boljim od Turske...
Mackintosh
@Krivaja Zavidovići Rusija, Holandija, Portugal, Belgija, Austrija... Sve kvalitetnije lige od turske.
PeppermintSA
Vrlo slaba liga
MentalMan87
Turska liga malo jaca od kisele..
user1578759411
Jedna od najgorih liga u Europi
amer_sa90
To strucnjak tebe smo cekali ccc
user1578759411
Gledo sam vise utakmica te lige nego sto si ti ukupno ukakmica pregledo. Evo upravo čekam Fatih-Konya. Gledo sam često i drugu njihovu ligu. Da čemu vrijedi ne bi mrtvaci išli u nju. Nikad nijedan igrač u svom prajmu nije ovdje došao. Konačno, rezultati u Europi govore sve o njima.
Krivaja Zavidovići
Odlična liga je Turska. Naravno da ne mogu da ugroze 5 najjačih evropskih liga, ali sigurno spada u drugih 5 najboljih u Evropi. Uz portugalsku, rusku, holandsku i belgijsku. Naravno da će najbolji svjetski igrači uvijek birati vrhunske klubove u ligi petice, tu ne treba biti u zabludi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.