Turski fenjeraš nudi 250.000 eura za Avdiju Vršajevića
EPA

Bh. reprezentativac u Turskoj?

Turski fenjeraš nudi 250.000 eura za Avdiju Vršajevića

Splitski Hajduk u januarskom prijelaznom roku mogao bi konačno transferirati bh. reprezentivca Avdiju Vršajevića.

Prema pisanjima hrvatskih medija, turski prvoligaš Balikesirspor ozbiljno je zainteresovan za Vršajevića, te je spreman ponuditi cifru od 250.000 eura.

"Stvarno ne znam ništa o interesu turskog tima. Kontakta još uvijek nije bilo, što ne znači da možda neće biti", kazao nam je Vršajević.

Balikesirspor  nakon 14. kola zauzima posljednju poziciju u turskom prvenstvu sa svega osvojenih osam bodova. Pored Vršajevića, u svojim redovima žele vidjeti i golmana Splita Andriju Vukovića.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.