Sjajna atmosfera na Tušnju, Sloboda i Željezničar imat će veliku podršku

Kup BiH

Sjajna atmosfera na Tušnju, Sloboda i Željezničar imat će veliku podršku

Eldar Ganibegović

U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine od 19 sati se na Tušnju sastaju Sloboda i Željezničar, a ambijent na tribinama je odličan.

Kako je jučer na Tušnju igrana zaostala utakmica 2. kola Premijer lige BiH između Tuzla Cityja i Zrinjskog (2:4), meč Slobode i Željezničara prolongiran je za danas.

Dok je jučer igrano devet utakmica šesnaestine finala Kupa BiH, danas se igra jedna, a tuzlanska Sloboda na Tušnju dočekuje ekipu Željezničara.

Tuzlaci pod vodstvom Zlatana Nalića znaju samo za pobjede, dok je Željezničar u grad soli stigao nakon serije od četiri poraza i pokušat će se "vaditi". 

Sloboda ima podršku kako na zapadnoj tako i na sjevernoj tribini stadiona Tušanj, gdje se nalaze Fukare, najvatreniji navijači ovog kluba.

U Tuzlu je stigao i određen broj navijača Željezničara koji su smješteni na zapadnoj tribini i bez obzira na krizu rezultata igrači Željezničara će večeras imati sjajnu podršku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Početni sastavi

FK Sloboda: Muminović, Beganović, Mujkić, Husejinović, Dilaver, Delić, Dervišagić, Kurtalić, Čivić, Hasanbegović, Hadžanović.

FK Željezničar: Mulalić, Cocalić, Krpić, Mekić, Štilić, Drina, Allyson, Amoah, Jašarević, Ovčina, Ćosić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi