4

Komentari (4)

Ante G.
Hahahahahha, ali kako braca tacno mjesec dana od finala SP dobise priliku da pokazu gdje su.tamo je islo ismijavanje,hrvati slave kao da su osvojili.najbolje ova recenica na pocetku teksta govori o svemu "italijani NISU posvetili puno paznje pobjedi...". Kakva je pobjeda,igras protiv nekog amaterskog kluba,zimi lopte farbaju sprejevima da igraju po snijegu.tuga i zalost.
Jaa
Al takav je x-yu fudbal. Juce je to bilo Sarajevo a sutra ce biti Dinamo ili sl. Mislim to su timovi za busenje za europske velikane. Mislim vidjeli smo svaki put kada neki od x-yu timova zaluta malo dalje onda se europski velikani naprosto za jebaju sa njima. Dinamo nor. Kada ode u grupnu fazu LS postane rupa za busenje. Na zalost kvaliteta ima ali to odmah ode negdje vani.
ratip irats
Hajde popustite vise. Izgubili, blamaza, katastrofa... imam dojam da se vi g.Mlaco tacno nasladujete sa ovim pisanjem!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.