Tuttosport: Barca kupuje u Torinu

Dybala na meti Barcelone

Tuttosport: Barca kupuje u Torinu

Edmir Škorić

Ofanzivac Juventusa Pablo Dybala na meti je Barcelone, piše Tuttosport.

Navodno su Barcini skauti gledali meč Seville i Juventusa, a na to ih je natjerao Dybala, kojeg Katalonci planiraju da dovedu.

Barcelona od januara ima pravo da ponovo kupuje i 22-godišnji argentinski reprezentativac velika je želja bivšeg španskog i evropskog prvaka.

Vidal i Turan su već stigli u Barcu i oni od 1. januara imaju pravo nastupa, a trener Luis Enrique je ranije najavio da planira da dovede još nekoliko kvalitetnih igrača.

Dybala je u dresu Juventusa postigao osam golova, a skupio je tri nastupa za reprezentaciju Argentine. U Juve je stigao iz Palerma.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.