Tužan dan za bh. fudbal: Preminuo Elvedin Varupa

Legendarni fudbaler Travnika

Tužan dan za bh. fudbal: Preminuo Elvedin Varupa

Danas je prestalo kucati srce Elvedina Varupe, legendarnog fudbalera NK Travnik i jednog od fudbalera s najviše nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Varupa je preminuo u četrdesetoj godini života, nakon što mu je iznenada prestalo kucati srce. Ovu tužnu vijest o njegovoj smrti potvrdili su nam iz Travnika.

Dženaza Elvedinu Varupi će se obaviti sutra u 13:30 nakon Podne namaza na mezarju Grbavica kod Viteza. NK Travnik je osigurao prevoz (12:30 ispred Vatrogasnog doma) do mjesta gdje će biti klanjana dženaza za sve one koji se žele posljednji put oprostiti od Elvedina Varupe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.