Tuzla City ponovo oduševio bh. javnost potezom pred meč protiv AZ Alkmaara

Utakmica se igra na Grbavici

Tuzla City ponovo oduševio bh. javnost potezom pred meč protiv AZ Alkmaara

E. Čaušević

Tuzla City u četvrtak igra na Grbavici protiv AZ Alkmaara revanš drugog pretkola Konferencijske lige.

U prvom meču koji se igrao prošle sedmice bh. premijerligaš je u gostima poražen sa 1:0 i ima još uvijek šansu da dođe do senzacije i plasmana u treće pretkolo ovog takmičenja.

Jasno je da će Tuzla Cityju biti potrebna velika podrška na Grbavici i zbog toga su se čelnici kluba ponovo odlučili na potez koji je sve oduševio.

Naime, iz tuzlanskog kluba poručili su da će ulaznice za ovaj duel biti besplatne, te su pozvali navijače da u što većem broju dođu u četvrtak na Grbavicu.

"Fudbalski klub Tuzla City odlučio je da još jednom počasti svoje vjerne navijače i simpatizere pa će ulaz protiv AZ Alkmaara biti besplatan!

Tako svi oni koji žele uživo da podrže naš klub da dođe do senzacije i uspije preskočiti nizozemskog velikana, na ulazu na istočnu tribinu stadiona Grbavica dobit će besplatnu ulaznicu. Zapadna tribina je rezervirana za VIP goste te novinare dok će Sjever biti otvoren isključivo za navijače iz Nizozemske.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje sporta na ovu utakmicu da podrže nas klub u nastojanju da dodje do velikog rezultata za bosanskohercegovački sport", saopštili su iz Tuzla Cityja.

Podsjećanja radi utakmica između Tuzla Cityja i AZ Alkmaara igra se u četvrtak s početkom u 20:45 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Sevap bi bio podrzati, mogao bi City iznenaditi kao Velez prosle godine...
26 1
mido1921
Treba ih podržati. A ni AZ nije bauk.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi