Tuzla City bez petorice na Čelik

Varešanovića čeka težak posao u debiju

Tuzla City bez petorice na Čelik

Samir Mlaćo

Nakon poraza na otvaranju drugog dijela sezone, pred nogometašima Tuzla Cityja sutra je novi važan duel. Sa novim trenerom Mirzom Varešanovićem Tuzlaci će ugostiti Čelik,  te pokušati upisati prve bodove.

Dobra vijest za Tuzlake svakako da je to što su sa ekipom počeli trenirati Ivan kosić i Ajdin Nukić, koji odranije imaju problema sa povredama.

"Nakon tri mjeseca počeo sam ponovo trčati. Prošle sedmice sam bio na klinici u Beogradu gdje sam bio na ozon terapiji koja liječi diskus herniju. Nakon dva tretmana se osjećam bolje i radujem se skorom povratku na teren, kazao je Kostić.

Nukić je sjajne partije pružao prošle jeseni, no zaustavila ga neugodna povreda.

"Nisam morao na operaciju i to je svakako ubrzalo moj oporavak. Dobro se osjećam i polako sam počeo trenirati. Teško je precizno kazati kada ću biti sto posto spreman, ali dobro se osjećam", kaže Nukić.

Nevres Fejzić neće po dobrom pamtiti duel sa Sarajevom. Dobio je neugodan udarac, ostao bez svijesti i na kraju završio u tuzlanskoj bolnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ljekari su kazali sedam dana strogog mirovanja a od ponedjeljka ću početi s treninzima. Već se osjećam bolje i bit će sve uredu", kazao je sjajni čuvar mreže.

Odvojeno od ostatka ekipe trenirali su i Širanović, te Mitrović, koji će također propustiti duel sa Čelikom.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
ako čelik ne možeš pobjediti nisi za premijer ligu..ČELIK IMA ZADNJU LINIJU IZ VITEZA KOJI ISPAO KAO FLEKA PROŠLE GODINE,osim Dilavera,Dedidača,i mladog Adiloviča .T.gotovo da nemaju pravog igrača,a Adilovič.T.ne igra i onako zbog klupskih mahinacija i prevara.tako da vrlo lako TUZLA CITY,treba uzeti bodove..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti