11

Komentari (11)

zgembo.popuslic
Vratit ce im Vico negdje sa sudijskim guranjem jer su pustili tri boda njegovom Borcu. Samo je pitanje koja ekipa ce zaplatit.
DOKTOR_GAZ_
NEKO UKRAO DRENAŽU?
Muho
Ćelo NOGAA mrš u kantonalnu tamo ti je mjesto!
Muho
Husiću međede sa tim nesposobnim ćelom-kobajagi trenerom tvoj Glogova City ispada u Federalnu ove godine i to 100% ! Dovedi Husrefa ili Dudića dok nisi posve potonuo u goovna !
Silovateljfudbala3
Sudija legenda
Miha123
**** ti sudija mater
antiTrojkas
Taman kad sam htio napisati da je Borac NAPOKON pobjedio posten,bez pomoci sudija,Tuzla smanji i ODMAH na scene stupi sudija Sivac.Onaj Makaric cjelo vrijeme vuce igrace Tuzle za dres, preocito je bilo i tek nakon 7-8 puta,teska srca mu pokaze zuti.Navlacenje iste sekunde kad pobjeda Borca Ddodje u pitanje.Kako cu se veseliti kad ovo goovno od klubb ispadne ili ga UEFA izbaci.
Muho
Veselićeš se prijatelju kad ti City sa ovakvim diletantima koji ga vode ispadne u Federalnu i zamjeni mjesto sa Slobodom! Đaba Husiću pare kad pameti nema i ima savjetnike koji ga strižu ko sansku ovcu. Nije fudbal za seljaka nego kamena s ramena ili firiza !
Miha123
i mi cemo svi slaviti kad Tuzla City ispadne, veceras je postena pobjeda i ne seri. A jedino mozes sanjat kako cemo ispasti jer se to nece desiti nikad. Sta je? boji pojaz pa sudija kjiv kme kmeee sudijaaaa *****uu vicoo kme kmeeee
antiTrojkas
Cuj ortodokse terrorister.. NE obracaj mi se na taj nacin vise,silnice.Ako ces mi normalno replicirati,ok-ali meni silu neces provoditi!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.