Impresivan gest Tuzla Cityja pred utakmicu protiv Slobode

Izdašna donacija

Impresivan gest Tuzla Cityja pred utakmicu protiv Slobode

A. Čaušević

Tuzlanski derbi odigran je na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu.

Kako su počeli radovi na promjeni terena stadiona Tušanj tuzlanski premijerligaši su bili primorani da pronađu privremeni dom.

Ranije je bilo planirano da se Tuzla City i Sloboda sastanu u Banovićima, ali je naknadno došlo do promjene pa se meč igrao u Gradčcu.

Uoči same utakmice viđen je zaista pohvalan gest Tuzla Cityja prema današnjem domaćinu, Zvijezdi iz Gradačca.

Naime, u ime Tuzla Cityja, predsjednik klupske Skupštine Munib Subašić je Zvijezdi predao ček u vidu donacije u iznosu od 20.000 KM.

Oglasi

Tuzla City je poznat po tome da gradi sjajne odnose sa klubovima sa područja Tuzlanskog kantona i vrlo često im pomaže.

Podsjećanja radi, derbi za Grad soli je u jednoj slaboj utakmici okonačan sa najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Interesantno da je ovo za tuzlanske Plave bila prva ovosezonska ligaška utakmica pošto su ranije odgodili zbog evropskih obaveza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvenstvo za izabranike Dragan Jovića se nastavlja već u srijedu kada ih očekuje duel na Bilinom polju protiv nakon tri odigrana meča maksimalnog Sarajeva.

Tuzla City koji je u debitantskom evropskom nastupu dogurao do 2. prekola Konferencijske lige treba da nadoknadi još utakmice protiv Igmana i Posušja.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
TC donirao TC-u? Doduse tako otprilike i ispadne hehe
4 2
Sliver
Ima li neki drugi nacin sklopiti recenicu, a da se ne koristi "u vidu"!? Procitali novinarcici negdje, izguglali i oprase tu postapalicu u sto voda!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi