Tuzla City otvara kapije i u derbiju sa Slobodom

Odlučili da obraduju navijače u Tuzli

Tuzla City otvara kapije i u derbiju sa Slobodom

Derbi 4. kola BH Telecom Premijer lige u kojem se sastaju FK Tuzla City i FK Sloboda bit će ponovo otvoren za sve gledaoce.

Čelništvo FK Tuzla City koji je u ovome susretu službeni domaćin, ponovo je odlučilo da počasti sve posjetioce. Tako će i zapadna ali i sjeverna tribina Gradskog stadiona “Tušanj”, na kojoj će biti smješteni navijači Slobode, biti slobodna.

"Želja nam je da omogućimo prisustvo svima onima koji žele uživo da pogledaju prvi gradski derbi između ova dva tuzlanska kluba. Očekujemo da tribine budu ispunjene do posljednjeg mjesta i da sve protekne u fer i sportskom nadmetanju i neka pobijedi bolji. Potrudili smo se da se meč igra u noćnom terminu kako bi uslovi za igru bili što bolji", kazao je predsjednik FK Tuzla City, Azmir Husić.

Podsjetimo, tuzlanski gradski derbi igra se u subotu, 11. avgusta s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Top Komentari

KomedijaUnajavi
Daju 5.000 KM da usutkaju svoje navijece ili bolje receno papke koji ih vode i sada kapije sirom otvorene hahahaha i ocekuju da budi neki klub, obicni fukarski šljam
7 24
volfrapsodija
Nigdje nema toliko derbija kao kod nas.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi