15. kolo Premijer lige BiH

Krpić za vodstvo Tuzla Cityja

7

Komentari (7)

pjanke.sa
Samo naprijed Husrefe, da i Zeljo danas mlatne Zrinjskog pa da ih preskocite slijedece kolo. Kad mi ne mozemo, samo da oni ne budu.
user1022
Sudija dzaba silji za TSB klan (Tuzla, Sarajevo, Borac).
pjanke.sa
@user1022 ti si pasa u zabludi, kao i 99% tvojih sunarodjnaka: UG „Ugrozeni“. Imate vise u BiH nego i muslimani i srbi a samo nesto kukate ko mlada. Svi cemo se potruditi i dacemo i mi i Zeljo Tuzli bodove samo da ne bude kako je dogovoreno na relaciji Vico-Beus.
user1022
Ti si u zabludi jer je onaj sisoje drugi covjek saveza, a Begic(SA) mora vratit Vici i Borcu za godine qaranja, Borca. Beus je tek 4 covjek saveza i to je realnost. A mi se ne smatrmao ugrozenim i imamo odlicne uvjete, samo treba zugat, prevencije radi. Pozz.
traorea
Beus je prvi čovjek u pušenju kurca Vici, a Šulenta drugi.
user1022
A tvoja majka treca, stari ti cetvrti, a ti peti.
pjanke.sa
@user1022 nebitno koji je covjek po redu, nisi ti skonto. Bitna je politika i dogovori i njihovo taljenje. Kakav Begic nema ga na mapi. A on ako je pomago sarajevskim ili bilo kojim drugim klubovima nego sebi, pomago sam i ja tebi. Nazalost politika nam je duboko u fudbalu, zato smo zadnja rupa na sviralu, zato za repku igraju samo iz vana igraci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.