Bošnjaković pred Slogu: Žao mi je što rezultati ne prate našu dobru igru

Želi pobjedu protiv Sloge

Bošnjaković pred Slogu: Žao mi je što rezultati ne prate našu dobru igru

Esmer Oštraković

Ovog vikenda očekuje nas još jedna jako zanimljiva utakmica u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a radi se o duelu Tuzla Cityja i Sloge iz Doboja.

Sloga se nalazi na sedmom mjestu, tdok je Tuzla City poziciju iza njih, a obje ekipe imaju po 31 osvojen bod i žele pobjedu.

Ispred ekipe Tuzla City utakmicu su na press konferenciji najavili trener Milenko Bošnjaković, te desni bek Dino Ćorić.

"Za ovo dosadašnje vrijeme nemam nikakvih primjedbi na rad igrača i njihov odnos prema treningu i utakmici. Ne igramo loše, igramo dobro. Žao mi je što rezultat ne prati tu našu dobru igru. Stvaramo šanse, stvaramo prilike, borimo se, zatvaramo protivnika, angažovani smo dosta na utakmici, ne branimo se, napadamo, i kažem i vjerujem da će ti momci sutra dobiti nagradu za taj trud u proteklom periodu", kazao je Bošnjaković.

Kada je riječ o igračkom kadru, Bošnjaković nema nikakvih problema i to ne krije.

"Kompletni smo. Niko ne nedostaje. Nemamo kartoniranih, nemamo povrijeđenih. Vidim na momcima da je raspoloženje dobro i da svi jedva čekaju da počne utakmica. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat koji bi nam u ovome momentu mnogo-mnogo značio u borbi za opstanak", rekao je Bošnjaković.

Pred utakmicu sa Slogom veoma optimističan je Dino Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Znamo da nas čeka teška utakmica. Ali ja sam uvjeren, da koji god pojedinac istrči da će dati svoj maksimum, da ostvarimo naš zajednički cilj a to je tri boda", kazao je Ćorić.

Utakmica između Tuzla Cityja i Sloge igra se u subotu, a početak je zakazan za 17 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
aBd ispadate
1 3
Baco
Naj gluplja ekipa na daleko...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi