U Rudaru smatraju da su oštećeni na Tušnju, tvrde da im nije sviran čist penal

Reakcije poslije utakmice

U Rudaru smatraju da su oštećeni na Tušnju, tvrde da im nije sviran čist penal

Admin Čaušević

Minimalnim trijumfom nad Rudar Prijedorom Tuzla City je stigao do druge uzastopne ligaške pobjede. 

Zbog suspenzije na klupi domaćina nije bilo Husrefa Musemića pa je ekipu predvodio Dženis Ćosić koje je iznenadio defanzivni blok gostiju.

"Najavili smo da nas čeka teška utakmica protiv protivnika sa kvalitetnim igračima. Rudar nas je iznenadio sa brojem odbrambenih igrača, igrali su sa pet igrača konstantno nazad što je bilo teško probiti kroz posjed", rekao je Ćosić.

"Uradili smo ono što nas je i zanimalo, a to su tri boda da odemo pred pauzu. Sada odlazimo na mirnu pauzu poslije koje ćemo nadam se nastaviti u istom tempu", dodao je Musemićev pomoćnik.

Ispred Prijedorčana medijima se obratio v.d. trenera Srđan Marijanović koji je kazao da njegovom timu nije sviran penal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teren je bio dosta težak za igru, vjetar je ometao igru. Tuzla City je povela u prvih 15-ak minuta zasluženo. Bili smo bolji u prvom poluvremnu, po meni je realan rezultat. Smatram da nam nije dosuđen čist penal, ali ima ko o tome da odlučuje", rekao je Marijanović.

Poslije reprezentativne pauze Tuzla City gostuje Zrinjskom, dok će Rudar Prijedor u komšijskom derbiju dočekati Borac.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Nista cudno od strane azmira
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti