Musemić: Imali smo dobre šanse, ali Kovačević je bio raspoložen ko zna koji put ove godine

Trener Tuzla Cityja nakon meča

Musemić: Imali smo dobre šanse, ali Kovačević je bio raspoložen ko zna koji put ove godine

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja i Sarajeva danas su remizirali (1:1) u meču 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je odlično otvorilo utakmicu i uspjelo je da povede sa 1:0 u 22. minuti.

Fanimo je fantastičnom dugom loptom uposlio Mustedanagića koji je izašao sam ispred golmana domaćeg tima i pogodio za prednost bordo kluba.

Međutim, Tuzla City je u finišu prvog poluvremena uspio da poravna na 1:1 kada je pogodak u 42. minuti postigao Džafić dalekometnim udarcem.

Sarajevo je od 49. minute bilo s igračem manje kada je čini se prestrogo isključen Oremuš, ali to domaći nisu iskoristili. Tuzla City je stvorio nekoliko dobrih šansi, ali na kraju je rezultat ostao 1:1.

Svoj komentar nakon utakmice dao je i trener domaćeg tima Husref Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam igrom svoje ekipe i prvo i drugo poluvrijeme. Nismo iskoristili svoje šanse drugo poluvrijeme igrali smo 35-40 minuta s igračem više. Napravili smo dobre šanse, ali Kovačević je bio raspoložen po ko zna koji put ove godine. Nismo uspjeli zabiti gol, ali nemam neke zamjerke na igru svoje ekipe. Sarajevo se uspjelo odbraniti čak su na kraju imali neke šanse da nas možda kazne. Sarajevu želim puno sreće u nastavku", rekao je Musemić za Moja TV.

Sarajevo je nakon ovog meča ostalo na prvom mjestu sa 57 bodova, dok je Tuzla City i dalje šesti sa 46 bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Simin han neka vas je sramota,pa samo Pitari vise spomenite Husrefa
6 3
Honduras
dadnite im opet za opstanak
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi