Susret na Tušnju zatvara kolo: Poznati sastavi Tuzla Cityja i Sarajeva

Bošnjaković i Rožman odabrali

Susret na Tušnju zatvara kolo: Poznati sastavi Tuzla Cityja i Sarajeva

Eldar Ganibegović, foto: Emir Dindić

Četvrto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine biti će prvo koje će biti kompletirano ove sezone, a zatvara se utakmicom Tuzla Cityja i Sarajeva na Tušnju. Susret pomenuta dva tima počinje od 17 sati, a poznati su i sastavi.

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas se na Tušnju od 17 sati sastaju Tuzla City i Sarajevo.

Oba tima u ovu utakmicu ulaze s identičnim učinkom - po dvije utakmice, po poraz i pobjeda, po tri boda i gol-razlika 4:2.

Poznati su i sastavi timova. Milenko Bošnjaković i Simon Rožman odabrali su po 11 igrača koji će početi susret na Tušnju.

FK Tuzla City: Fejzić, Bihorac, Demimeđac, Šukilović (K), Nukić, Hadžić, Mehaović, Hodžić, Ćorić, Karjašević, Mašović. 

FK Sarajevo: Šahinović, Duraković, Čataković, Vrančić, Oliveira, Šerbečić, Beganović, Soldo, Avramovski, Buljubašić, Ziljkić (K). 

Oglasi

S obzirom na to da su u prva tri kola brojne utakmice odgođene, 4. kolo je prvo ove sezone koje će biti kompletirano i to upravo ovom utakmicom.

Darko Gedžić iz Brčkog je glavni sudija, pomoćnici su Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Nebojša Žugić iz Banja Luke, dok je Ermin Sivac iz Zenice četvrti sudija.

Podsjetimo, za vikend je odigrano pet utakmica četvrtog kola, a postignuti su sljedeći rezultati:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 - Sloga Meridian 1:0;
Posušje - Željezničar 1:0;
Borac - Igman 4:1;
Zrinjski - GOŠK 3:1;
Velež - Široki Brijeg 1:1. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Berki
Tuzla C.-SARAJEVO 1-3 SRETNO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti