11

Komentari (11)

P....K....
Vico rodjak dodiku .. je.. ti sport ! Kud vas jos nije pobio Milosevic mater Vam je.. glupu 57 glasova od 59 .. svaka vam cast??
visokohz
Ma čisto sumnjam da ćemo se uspjeti izboriti sa ovim do kraja
haris1000
Ako budu Sarajevo i Borac imali isto bodova sta odlučuje međusobni skoro ili gol razlika
Turbetanac
Kakvo sramno ponasanje sudije i njegovo dijeljenje nepravde na terenu.
user1609866240
Nije trener kriv što su mu prodali najbolje igrače!
user1571956549
Tanko tankoo... Ovo im Husref poklonio bod hehehe
traorea
Trebalo je 4:1 biti plasljivko, al se provuce po ko zna koji put u sezoni
atko70
Ko tebe uposli na to mjesto, debilcino ljigava.. Jandebila od reportera.. Jadan ti je ovaj vlasnik, /portala/, kad si mu ti reporter..
jeroha1987
Onaj koji vidi sta se sve desava i koji je relan . Borac vise nema gdje bodove izgubiti osim na Grbavici , a i to ce se nastimati to se sad vec vidi,cuj Sarajevu direktnom konkurentu sudi sudija iz Banja Luke,sta vise reci
haris1000
Upravo tako,sudi sudija iz grada direktnog konkurenta,to je odmah kočnica igračima sarajeva,ili.pritisak manji ali dovoljno.da ne daju 100 posto, a ako ipak.daji 100 posto kao što su davali onda ide crveni,da je ostalo 11 na 11 Sarajevo bi dobilo glatko
nedoni46
Koji li je genijalac postavio pitanje hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.