Tuzla City nakon preokreta pobijedio TSC iz Bačke Topole

Pripremni meč

Tuzla City nakon preokreta pobijedio TSC iz Bačke Topole

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili srbijanski TSC sa 4:2 nakon preokreta.

Igrači Tuzla Cityja nalaze se na pripremama u Sloveniji, a danas su odigrali novu prijateljsku utakmicu i to protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Prvu šansu na meču imao je tuzlanski klub kada je Ubiparip pokušao iz slobodnog udarca, ali je golman protivničke ekipe uspio da zaustavi njegov udarac.

Samo nekoliko minuta TSC je poveo sa 1:0. Gosti su mogli udvostručiti prednost u 39. minuti, ali je ovaj put Brajlović uspio da odbrani.

U drugom poluvremenu Tuzla City je igrao dosta bolje. Bh. premijerligaš je na samom startu drugog dijela zaprijetio preko Nukića, ali golman šalje loptu u korner.

No, nakon kornera Tuzla City je poravnao na 1:1. Najbolje u kaznenom prostoru snašao se Džafić koji je zatresao mrežu TSC-a za 1:1.

Tuzla City je u 71. minuti stigao do preokreta. Nukić je odlično uposlio Krpića koji pogađa za 2:1.

Samo nekoliko minuta kasnije novi gol za Tuzla City. Ovaj put Krpić je bio asistent, a gol za 3:1 postigao je Mešinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U samom finišu meča u centru pažnje ponovo je Mešinović koji postiže svoj drugi gol na meču za 4:1 nakon odličnog prodora i asistencije Mišića.

Ipak, na samom kraju utakmice TSC je uspio da ublaži poraz i smanji na 4:2 što je bio konačan rezultat utakmice.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlanskimalisani1919
iz keca u dvicu azmir u spicu
6 1
alen1981
Bravo za simin han
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi