Tuzla City promijenio plan priprema

Neće se vraćati u Ljubuški

Tuzla City promijenio plan priprema

A. Čaušević

Nakon okončanog uvodnog dijela kojeg su proveli u Tuzli te prvog dijela u Ljubuškom, fudbaleri Tuzla Cityja drugi dio pripprema će obaviti u Umagu, a ne ponovo u Ljubuškom kako je to prvobitno planirano.


"U Ljubuškom smo imali jako dobre uslove, istina teren nije u idealnom stanju, što se vidjelo na utakmici sa Čapljinom, pa je stručni štab tražio da ovaj drugi dio priprema odradimo gdje su kvalitetniji tereni. Odluka je pala na Umag i tamo će igrači sigurno imati znatno kvalitetnije uslove" kazao je direktor tuzlanskog premijerligaša Saša Vugdalić.

Tako će Plavi nakon povratka iz Hercegovine sedam dana trenirati u Tuzli, a u petak, 5. februara putuju za Hrvatsku.

"U Umagu ćemo boraviti od 5. do 17.februara gdje ćemo odigrati četiri kontrolne utakmice. Protivnike ćemo saznati u narednim danima", istakao je Vugdalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije polaska u Umag, Tuzla City će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu i to u srijedu u Ugljeviku protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi